Navodila za uporabo Varius Plus

Varius Plus - Splošne značilnosti in informacije

Obrazec izdaje:

gel v cev

Glavni ukrep:

zdravljenje krčnih žil

Namenjen:

za ženske in moške

Starostna omejitev:

za osebe, starejše od 21 let

 

Varius Plus gel proti krčne žile pri ženskah in moških. Brez recepta in na recept. Dnevna uporaba odpravlja simptome krčne žile do popolnega okrevanja. Odobrena za uporabo kot preventivo.

Univerzalni Gel. Enako učinkovita pri zdravljenju krčnih žil ne samo nog, ampak tudi roke in druge dele telesa.

Učinkovitost in varnost Varius Plus to je bilo dokazano z znanstvenimi raziskavami in potrjene s kliničnih preskušanjih na prostovoljcev. Klinične rezultate po treh mesecih uporabe gela:

  • 100% - no alergije in druge stranske učinke, popolno odpravo oteklina, bolečina in teže v nogah
  • 97% - odpravi modre žile, krči, popolno odstranitev krčnih prve in druge stopnje resnosti, bistveno izboljšanje v prisotnosti krčne žile v napredni obliki.

Prosimo, upoštevajte, da kupiti gel proti krčne žile Varius Plus v Sloveniji je možno le v okviru nalog iz strani proizvajalca. Za naročilo uporabite obrazec na uradni spletni strani.

Uporaba Varius Plus - indikacije in razlogi za uporabo

Veliko težo, bolečine in otekline v nogah, še posebej v večernih urah, modre zvezde, močno izbočenih in vidne vene - vse to so osnovni znaki krčnih žil, ki zahteva takojšnje zdravljenje, da bi se izognili zapletom.

Pomembno je, da veš! Statistika zadnjih petih letih poročali, da vsaka tretja ženska in vsak peti moški v Evropi krčne žile. Medtem ko 40% jih ne ve o bolezni, ne bodite pozorni, da ji ne gredo k zdravniku in začetek zdravljenja!

V odsotnosti zdravljenje, bolezen, krčne žile, je hitro razvija, in kot rezultat, poslabša Splošno zdravstveno stanje človeka, zmanjšana telesna aktivnost in vzdržljivost, simptomi krčne žile so vedno bolj izrazite. Povečana bolečina, povečana občutek teže v nogah, otekline ni šel, da bi zjutraj po počitka in spanja, žile start, da boli in rastejo v velikosti.

Navodila za uporabo gela, kontraindikacije

kako uporabljati Varius Plus gel proti krčne žile

Za uporabo Varius Plus zelo preprosto. Nanesite tanko plast gela na vnete vene, prizadeta območja kože ali popolnoma na noge, če imate simptome, krčnih žil in preprečevanja bolezni. Ponovite vsak dan, dvakrat na dan v času terapije, enkrat dnevno pred spanjem za preprečevanje.

Posameznik se razlikuje od enega meseca do šest, odvisno od resnosti krčne žile. Stopnja uporabe, da se prepreči, brez omejitev.

Ne obstajajo kontraindikacije. Izjema je nestrpnosti eno komponento. Priporočamo tudi v naprej za usklajevanje uporabe Varius Plus v prisotnosti hude bolezni, med nosečnostjo in dojenjem.