Ocene o Varius Plus

 • Maša
  Želim reči, velika hvala, da si proizvajalec varius plus za res učinkovito orodje! Samo z uporabo tega gela, končno sem pozabil skoraj konstantne bolečine bolečine v nogah. Zdaj vsak dan je veliko lepše, in sem lahko spanja na noč)
  Varius Plus
 • Sara
  Na osebne izkušnje, ki so bili prepričani kaj, da se znebite krčne žile, ki uporabljajo samo en gel. Gel varius plus priporočljivo terapevt. Vesel čas je ugotovila, o tem orodju, ker je bilo to že dogaja, na lasersko operacijo. Danes naredili ponovite bi, veseli dostave. Uporabil bom preprečevanju!
  Varius Plus
 • Lana
  Naročilo varius plus zase, za moža in naši starši. Uporabite vso družino. Moj mož in jaz za preventivo, starši za zdravljenje. Orodje, ki res pomaga. Brez težkih nogah in otekanje. Starši pravijo, da so začeli uporabljati to gel, je postalo lažje hoditi in žile postanejo manj vidne.
  Varius Plus
 • Miha
  Približno šest mesecev nazaj, je opazil, da je moja desna noga je zelo razširjene vene. Šel k zdravniku, ki je dejal, da je predvidljiv, povezanih s starostjo, krčne žile. Imenovan samo gel varius plus. Izboljšanje je bilo tudi po prvem mesecu uporabe. Ampak, na priporočilo isti zdravnik, uporabljam gel doslej, za njihovo preprečevanje.
  Varius Plus
 • Maša
  Uporaba varius plus za približno tri mesece, velja za noge enkrat dnevno pred spanjem. Mislim, da samo s tem orodjem, nimam več bolečin in resnost iz dneva v petah. Pred kratkim sem opazil, da stopala preneha izstopati na Dunaju, kot je bilo prej. Dobra, priporočam.
  Varius Plus
Uporabniška ocena Varius Plus
4.2
23